Informatief – bijeenkomst ‘Nabestaanden’

Augustus 2023 – Op vrijdag 27 oktober jl. organiseerde Stichting Aardedraad in samenwerking met het Maja Anjohuis en Light of Lein een informatieve bijeenkomst voor nabestaanden van een dierbare die overleden is aan kanker. In deze informatieve bijeenkomst staan rouw- en verliesverwerking centraal.

Iedereen beleeft een ingrijpende gebeurtenis zoals een sterfgeval op zijn eigen manier. Maar, je bent niet de enige die moeite heeft met het omgaan met het verlies. Door het delen van ervaringen, verdriet en emoties kunnen herkenning en erkenning worden gevonden.

Tijdens de bijeenkomst voor nabestaanden gingen we met de aanwezigen in gesprek, deelden we tips en ervaringen en kreeg je handvatten voor het omgaan met rouw- en verliesverwerking.

Hoe kom jij verder in jouw rouwproces?

Actief – RCVRY RUN

Loop-, coördinatie- en balanstraining in de buitenlucht voor vrouwen met (borst)kanker. RCVRY RUN staat voor Recovery Run. Iedere maandag- of dinsdagmiddag van 16.30-17.30 uur op locatie aan de Voorweg in Zoetermeer. Kijk hier voor meer informatie.

Actief – Wandelen

Iedere laatste zondag van de maand om 10.00 uur in de buitenlucht op locatie in het Balijbos, het Westerpark of het Buytenpark in Zoetermeer.

De eerstvolgende wandeling staat gepland voor zondag 27 augustus a.s. om 10 uur in het Balijbos. Laat ons weten of je erbij bent via de button hieronder (‘Aanmelden’) of stuur een mailtje naar info@aardedraad.nl.